Hogyan válasszunk kézi masszírozógépet?Thumper.hu

Hogyan válasszunk kézi masszírozógépet?

A kézi masszírozógépek használata a masszőr által végzett kezelés alternatívája lehet. Nem mindegy azonban, hogy milyen gépet választunk; a kívánt eredmény elérését csak a valóban minőségi termékek garantálhatják.

A túlságosan zsúfolt időbeosztás és a vele járó pszichés és fizikai túlterhelés sokakban alakítja ki az ellazulás, a regenerálódás igényét. Mindenképpen jó döntés, ha ilyen helyzetben masszőrhöz fordul segítségért, aki testi felfrissülésre és a vele járó oldottabb hangulatra vágyik. Vissza-visszatérő panaszok (pl. izomfájdalmak, fejfájás, váll és nyak környéki panaszok stb.) esetén pedig különösen ajánlott felkeresni egy felkészült szakembert.

Persze könnyen előfordulhat, hogy a kényszerűen szoros időbeosztásba az időnkénti masszázskezelés sem fér bele. Sokan akkor is inkább az otthon vagy akár a munkahelyen is elvégezhető önkezeléstől várják a kedvező hatásokat, ha egyébként megtehetnék, hogy személyesen keressék fel valamelyik mozgásszervi rendelőt. A kézi masszírozógépek az ő számukra tökéletes alternatívát jelenthetnek.


Válasszunk minőséget


Aki úgy döntött, hogy otthon is használható gépet vásárol – akár csupán gyors ellazulás, stresszoldás céljából, akár azért, mert komolyabb problémákat, makacs fájdalmakat akar megszüntetni –, újabb kérdéssel szembesül. Vajon melyik kézi masszírozógépet érdemes kiválasztani a széles kínálatból? Már néhány tízezer forintért hozzájuthatunk tetszetős készülékekhez, de azért nem árt körültekintőnek lennünk. A legolcsóbb gépek többnyire csak felszíni munkát végeznek. A masszírozás kellemes hatását nyilván ezekkel is elérhetjük, de komolyabb és tartósabb eredményt nemigen várhatunk tőlük. Mindenképpen érdemes olyan kézi masszírozógépet vásárolni, amelynek impulzusai – igény szerint – a legmélyebb rétegekhez is eljutnak, és ennek köszönhetően valódi állapotjavításra képes.


A Thumper masszázsgépek


A jelenleg piacon lévő kézi masszírozógépek közül a leghatásosabbak és legmegbízhatóbbak a Thumper masszázsgépek. Valamennyi Thumper masszírozógép Kanadában készül, a legmagasabb minőségi elvárosoknak megfelelő technológiával. A készülékekre 1 év garanciát vállalunk.

 • A kettős meghajtású Lithium 8 kézi masszírozógép újabban kifejlesztett Thumper termék. Otthoni használatra ugyanúgy alkalmas, ahogyan a szakemberek is praktikusan alkalmazhatják, ha több pácienst kezelnek egyszerre. A pontos műszaki paramétereket itt ismerhetjük meg.
 • A Lithium 2 egykezes masszázsgép a Lithium 8 kisebb változata. Könnyen kezelhető, és nagyon rövid idő alatt átmasszírozhatjuk vele az egész testet. A mélyizomzat fellazítására is alkalmas, anélkül hogy magunk is nyomást gyakorolnánk a testünkre. A paraméterek itt találhatók.
 • A Maxi Pro kézi masszázsgéppel is eredményesen kezelhetjük a legmélyebb izomrétegeket. Ennek használatához legtöbbször szükség van egy másik ember segítségére is, hiszen a súlya miatt a nehezebben elérhető helyeken valakinek tartania és vezetnie kell. A teljes test átmasszírozása mindössze 15 percet vesz igénybe. A paramétereket lásd itt.
 • A Mini Pro készülék tökéletesen alkalmas az önkezelésre, bármilyen testhelyzetben kényelmesen használható. Akkor sem kell nélkülöznünk, ha hosszabb útra indulunk, hiszen méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. Másokat is könnyen kezelhetünk vele: elég csak vezetnünk, nem szükséges a testre nyomást gyakorolni. A műszaki paraméterek itt láthatók.
 • A Thumper Sport a Mini Pro elődje. Könnyen használhatjuk egyedül is önkezelésre. A Thumper gépek közül ennek a legkedvezőbb az ára. Különösen ajánlott akkor, ha alkalomszerűen akarjuk masszírozni saját magunkat. A műszaki paraméterei itt találhatók.
 • A Versa Pro kézi masszírozógép alapvetően talpmasszázsra készült, de jótékony hatást fejt ki akkor is, ha a vádlik, a combok vagy a derék kezelésére használjuk. A műszaki paramétereit lásd itt.
 • A Verve masszázsgép tenyérnyi méretének köszönhetően az önkezelés rendkívül praktikus eszköze lehet. Szakemberek számára pedig azért előnyös, mert kezelés közben a masszőr az egyik kezével szabadon végezhet mobilizációt. A Verve készülék paramétereit itt találhatjuk.


Valamennyi Thumper termékről elmondhatjuk, hogy

 • A maga kategóriájában a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő kézi masszírozógép
 • Használata praktikus
 • A kívánt cél elérésére maximálisan alkalmas
 • 1 év garanciája van
 • Hazai szervize biztosított
 • Pótalkatrészeket tartunk hozzá a raktáron, így a garanciaidőn túli meghibásodás esetén is megoldható a javításuk
Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.