GaranciaThumper.hu

Garancia - szerviz – javítás - alkatrészellátás

A termékekre 1 év garancia van, de magyarországi forgalmazóként a garancia időn túli meghibásodás esetén is mindegyik típust, teljes körűen tudjuk javítani. (elektromos – mechanikai meghibásodás, burkolat, design alkatrészek sérülése, stb.)

Meghibásodás esetén a gépek javítása maximum 1 hét.

A garancia érvényesítéséhez a számla (vagy annak másolata),a dátummal és pecséttel ellátott Garanciajegy megléte szükséges.

A garancia csak a magyarországi forgalmazótól vásárolt gépekre érvényes. Más beszerzésből származó gépeket egyedi elbírálás alapján, kizárólag térítés fejében javítunk.

A garanciális javításhoz a gépet a központunkba kell eljuttatni. (lásd: Kapcsolat) A szállítás költségei (oda-vissza) a Vásárlót terhelik.

A Thumper® masszázsgépek kanadai gyártmányok. Ezért az alkatrészek, kötőelemek túlnyomó többsége (pl. csavarok, anyák, furatok) stb. az amerikai szabványoknak felelnek meg. Az európai szabványos szerszámokkal nem, vagy csak részlegesen javíthatóak!

Alkatrészellátás:

A Thumper® masszázsgépek mindegyik típusához a szükséges összes alkatrészt folyamatosan raktárkészleten tartjuk a lehető leggyorsabb javítás érdekében.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.