A Thumper® masszázsgépek történeteThumper.hu

A Thumper® története

1974-ben, a torontói kiropraktőr – Lyman Johnson által vezetett kutatás és fejlesztés során, - mechanikai mérnökök közreműködésével a Thumper® megalkotta és szabadalmaztatta első – „ütögető” mozdulatokat alkalmazó masszázsgépét.

A prototípus a Vibrotoner nevet kapta.

A gép kimondottan azzal a szakmai céllal lett kifejlesztve, hogy alkalmas legyen a mélyizomzat lazítására, izomfeszültségek oldására, a kiropraktikai kezelések előtt.

A Vibrotoner, az éveken át tartó folyamatos termékfejlesztés eredményeképpen a ma ismert Maxi Pro masszázsgép formájában született újjá, amit a világ minden részén sikerrel használnak orvosok, kiropraktőrök, oszteopátok, masszőrök, gyógytornászok, fizióterapeuták, és edzők a páciensek izmainak kezelésére.

1995-ben jelent meg a piacon az első egykezes masszázsgéppel (MINI Pro) amellyel használója már hatékonyan kezelhette önmagát is, külső segítség igénybevétele nélkül.

1999-ben forgalomba került a VERSA Pro, amely a komplett alsóvégtagok kezelésére alkalmas, többfunkciós masszázsgép,.

Néhány évvel később, 2001-ben szabadalmaztatták az EQUINE típust is, amit speciálisan lovak masszírozására, gondozására fejlesztettek ki.

Több mint 30 év kitartó kutatás és fejlesztése lehetővé tette, hogy a Thumper® terápiás céllal is alkalmazható masszázsgépek között piacvezető szerepet töltsön be. Minden kutatás és fejlesztés Kanadában folyik a központi – Markham-i – iroda irányításával. A prototípus megtervezésétől egészen a végső simításokig. Gyakorló szakemberek (orvosok kiropraktorok, fizioterapeuták) tesztelik és ellenőrzik a termékeket.

1974-es cégalapítás óta, a Thumper® az egészséges életmód elkötelezett támogatója azáltal, hogy olyan termékeket tervez és gyárt, amelyek mindenki számára segítenek az egészség helyreállításában, megőrzésében, egy aktív életmód kialakításában.

A legtöbb terméket úgy tervezték, hogy a szakmai célú kezelések mellet család felhasználásra is alkalmasak legyenek, így az emberek már otthonaikban is tudják élvezni a professzionális masszázs nyújtotta jótékony hatásokat.

Akár élsportoló valaki, akár csak szeretne lazítani egy kemény munkanap után, a Thumper® kínálata között biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

A Thumper Massager Inc. számos műszaki és design szabadalommal rendelkezik, védjegyei az egész világon ismertek.

Minden Thumper® termék a legmagasabb minőséget képviseli, kiváló alapanyagokból készül, még a mai napig is kézzel raknak össze minden egyes darabot, a kanadai gyárban. 

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.