Szakmai felhasználóknakThumper.hu

Szakmai felhasználóknak

A Thumper legnagyobb előnye, hogy a használatuk összehangolható minden olyan szakmával és gyógymóddal, amelyek valamilyen formában a mozgásszervrendszerrel  foglakozik.

Legyen szó akár klinikai terápiákról, alternatív gyógymódokról, a fizioterápia különböző szakterületeiről, természetgyógyászati tevékenységről, vagy a testi egészség megőrzésével és fejlesztésével kapcsolatos szakmákról a Thumper hasznos segítője tulajdonosának.

A Thumper mindig kéznél lévő segédeszközt jelent az orvosok, oszteopátok, kiropraktorok, masszőrök, gyúrók, manuálterapeuták, gyógytornászok, fizióterapeuták, csontkovácsok, személyi edzők, gerinctrénerek, számára, amellyel eredményesebbé, hatékonyabbá és komplexebbé tehetik módszerüket és megkönnyíthetik saját munkájukat.

Akut panaszok esetében ugyanúgy használható, mint rehabilitációs vagy prevenciós céllal történő kezelések során.

Egy műtét utáni állapot, hosszantartó mozgáskorlátozottság, ágyhoz kötöttség, sportsérülés, vagy baleset utáni gyógyulásban a mindennapos használata felgyorsítja a rehabilitáció folyamatát.

A legnagyobb segítséget talán mégis azok számára jelenti, akik „szó szoros értelemben” két kézzel dolgoznak az emberi testen, a minden napi munkájuk során pl. masszőrök, gyúrók..stb

A napi nyolc – tíz órában végzett folyamatos kezelések, a terapeuta számára megterhelőek fizikailag. A kezelésekbe beépített 8 - 10 perces Thumper használat, egy nap folyamán már 1 – 1,5 óra könnyebbséget jelenthet használójának.

A sportegyesületeknél dolgozó masszőrök és gyúrók esetében ez fokozottabban igaz, ahol egy komplett csapat rendszeres „legyúrása” nem kis feladat. A Thumper itt különösen hasznos segédeszköz lehet.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek működéséről bővebben itt olvashat.